A konyhai berendezések is ragyogjanak a tisztaságtól!
Kivel ne fodult volna már elő, hogy kifutott a leves, leégett a rántás vagy odakozmált a sülthús? Ilyenkor mindenkinek eszébejut a "Hogyan fogom én ezt levakarni?" című mondat, de most őszintén. A következő pár gondolattal és termékkel szeretnénk segíteni a kedves olvasónak, hogy többet ne kelljen ezzel órákig bajlódnia. Dolgozzanak helyettünk a tisztítószerek!
Tűzhely: Leégett étel a főzőlapon? Az ilyen szennyeződéseket A Profi Fett Ex nagyon gyorsan eltávolítja. Szennyeződés erősségtől függően tisztán vagy 1:1-hez hígítva használja. Permetezze a koszos felületre, majd hagyja hatni néhány percig, végül törölje le nedves szivaccsal. Tipp: A főzőlap megkarcolásának elkerülése érdekében az üvegkerámia és az indukciós főzőlapok tisztításához mindig csak erre alkalmas szivacsot használjon.
Sütő: Először vegye ki az összes tálcát és rácsot a sütőből. Permetezze be a sütő szennyezett területeit Profi Fett Ex-el. Hagyja hatni pár percig, hogy a tisztítószer tegye a dolgát, majd egy dörzsi szivaccsal törölje le a szennyeződést. Végül tiszta nedves rongyal törölje át a sütő belsejét.
Edények: Pillanatok alatt eltávolítja, különösebb erőfeszítés nélkül az odaégett ételmaradványokat. A fehér zománcozott edények esetében segít megtartani a színüket, mivel könnyedén leoldja a különféle gyümölcsök és zöldségek által okozott elszíneződéseket.